Part of an established continental european developers and architects/designers collaboration project.

This is a follow up on previous shopping centre and chef restaurant design work. Architects brief was to continue the sense of “local luxury”, allowing the design to maintain fluidity while staying polished and refined.

The colour pallet keeps the mood grounded almost warmish so that the environment never assaults the senses, allowing visitors to feel comfortable and appreciated at the same time.

Sharp, dynamic & clean.

Private


Related Projects

  • Collaborating with forefront industry leaders - Zaha Hadid A...

  • Scene creation in CG art is always effected by light colour ...

  • Project Description Sailmakers E14 is a unique real estate d...

  • Kabul Gate Celebrating the past, building a future.  Kabul ...

CONTACT US

We're busy right now but please do send us an email and we'll get back to you asap.

Sending

©2019 Line Creative Ltd All Rights Reserved.

LEGAL NOTE

Log in with your credentials

Forgot your details?